نوشته شده توسط : moshtaghanekarbala
سفیر ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی ناگفته های جالبی را از بازرسی از تاسیسات هسته ای ایران مطرح کرد.
به گزارش   خبرآنلاین، علي اصغر سلطانيه در حاشيه اجلاس وزراي خارجه در جمع خبرنگاران گفت: سال 2004 که ما پروتکل الحاقی را اجرا می کردیم همراه بازرسان آژانس به معدني در بندرعباس رفتيم. وقتی بازرسی تمام شد مسئولان بازرسي آژانس گفت به ما اطلاعاتی داده اند که شما معدن اورانیوم دیگری هم دارید.


وي با بيان اينکه ما گفتیم اگر سازمان سیا معدن پیدا کرده بیايد جایزه بگیرد افزود: يکي از بازرسان آژانس عکسي ماهواره ای را نشان داد و گفت دوسال سرویس ماهواره ای در اين منطقه کار می کند و مستندات تصويري و جاسوسی زمینی شکي را باقي نگذاشته که که اورانیوم و غنی سازی در اين منطقه وجود دارد.


سلطانيه گفت: مطمئن بودیم چنين خبری نیست و کمال همکاری را داشتیم و قبول کردیم مطابق اطلاعات برویم و بازرسان از نزدیک منطقه مورد نظرشان را بازديد کنند.


وي با بيان اينکه بعد از 3 ساعت به آن منطقه رسیدیم و دیدیم یه تابلوی یک شرکت خصوصی نصب شده و در آن منطقه سنگ استخراج مي شود. بازرسان آژانس انرژي اتمي هرچه گشتند خبری از اشعه رادیواکتیو نبود. مي گفتند در عکس ماهواره نشان داده مي شد که ساختمان ساخته شده در این منطقه نگران کننده است. با اين توجيه مجموعه مورد نظرشان را نيز بازرسی کردند و دیدند که آن ساختمان دوش و توالت کارکنان بود.


 



:: بازدید از این مطلب : 461
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهارشنبه 08 شهریور 1391 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : moshtaghanekarbala

پخش مجموعه كمدي با نام citizen Khan (شهروند خان) توسط شبكه خبري بي.بي.سي انگليس به دليل اهانت به مسلمانان اعتراضات گسترده‌اي را به دنبال داشت.

به گزارش ايسنا به نقل از روزنامه ديلي ميل نوشت: پخش اين مجموعه تلويزيوني كه ظاهرا در باره يك رهبر از جامعه مسلمانان در انگليس است واكنش‌هاي جدي و تندي را از سوي مسلمانان به دنبال داشته است.
 
پس از پخش اولين قسمت از اين مجموعه تلويزيوني 200 مورد شكايت ازبي.بي.سي مطرح شده است.
 
گفته مي‌شود اين مجموعه اهانت به اسلام است و يك نگاه كليشه‌اي به آسيايي‌ها داشته و به قرآن بي‌احترامي مي‌كند.
 
يكي از صحنه‌هاي اين فيلم كه موجب افزايش خشم معترضان شد، اين بود كه دختر شخصيت اصلي اين فيلم يعني "آقاي خان" به هنگام ورود پدرش به خانه، با عجله به اتاق خود رفته و روسري بر سر كرده و تظاهر به خواندن قرآن مي‌كند.
 
بي.بي.سي مدعي است كه هدف سازنده، مسخره كردن خودبيني آقاي خان و خيال‌پردازي‌هاي او در رابطه با موقعيتش در جامعه و دنياي تجارت است اما منتقدان مي‌گويند اين فيلم به تكرار دوباره كليشه‌هايي در مورد مسلمانان انگليس پرداخته است.
 
سخنگوي بي‌.بي‌.سي مي‌گويد اين مجموعه كمدي شروع بسيار موفقي داشته و 3.6 ميليون تماشاگر را در پاي تلويزيون نشانده است.
 
وي با اين ادعا كه شخصيت‌هاي فيلم‌هاي كمدي نمايانگر قشر خاصي از جامعه نيستند گفت كه مجموعه‌هاي كمدي هميشه واكنش‌هاي مختلفي را از سوي تماشاگران به دنبال دارند.


 



:: بازدید از این مطلب : 405
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهارشنبه 08 شهریور 1391 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : moshtaghanekarbala
در پی شهادت یک جنین در آستانه تولد در بحرین، تظاهراتی تحت عنوان "زنان آزاده بحرین؛ نشانه های مقاومت" در منطقه "عذاری" برگزار شد. این سلسله تظاهرات به دعوت ائتلاف 14 فوریه و با شعار «آزادی زنان بازداشت شده بحرینی» در مناطق "سترة"، "النويدرات"، "المعامير"، "مقابه"، "النبيه صالح"، "بني جمرة"، "كرانة"، "البلاد القديم"، "جدحفص"، "دار كليب"، "كرزكان"، "شهركان"، "الهملة" و"صدد" برگزار گردید.

 
 
به گزارش  ابنا ، تظاهرات مسالمت آمیز مردم انقلابی بحرین در شهرها و روستاهای این کشور در روز دوشنبه 26 آگوست 2012 مطابق معمول با پاسخ خشونت آمیز نیروهای امنیتی آل خلیفه سرکوب شد.
این سلسله تظاهرات به دعوت ائتلاف 14 فوریه و با شعار «آزادی زنان بازداشت شده بحرینی» در مناطق "سترة"، "النويدرات"، "المعامير"، "مقابه"، "النبيه صالح"، "بني جمرة"، "كرانة"، "البلاد القديم"، "جدحفص"، "دار كليب"، "كرزكان"، "شهركان"، "الهملة" و"صدد" برگزار گردید.


در این سرکوب‏ها که متأسفانه همراه با شلیک گازهای غیرقانونی بود شهید معصوم دیگری به کاروان شهدای انقلاب بحرین پیوست؛ یک جنین دختر 8 ماهه به نام «وديعة مؤنس عباس» از شهر "عذاری" که مادرش تحت تأثیر گازهای سمی شلیک شده توسط نیروهای امنیتی در بحرین او را سقط کرد به شهادت رسید.
 
 
 
 
 
در پی شهادت ودیعه، تظاهرات دیگری تحت عنوان «زنان آزاده بحرین؛ نشانه های مقاومت» در منطقه "عذاری" برگزار شد. ضمن اینکه این طفل معصوم نیز پس از غسل و کفن، در قبر کوچکی به خاک سپرده شد.
شایان ذکر است با شهادت «ودیعة مؤنس عباس» تعداد شهدای انقلاب کرامت بحرین به 90 نفر رسید.


 



:: بازدید از این مطلب : 444
|
امتیاز مطلب : 134
|
تعداد امتیازدهندگان : 28
|
مجموع امتیاز : 28
تاریخ انتشار : چهارشنبه 08 شهریور 1391 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : moshtaghanekarbala
گروهی از نظامیان سابق اسرائیلی با انتشار خاطراتی از زمان خدمت خود در سرزمین‌های اشغالی از سوء رفتارهای معمول و خشونت‌های فیزیکی ارتش علیه کودکان فلسطینی حتی در شرایط امن خبر داده‌اند.
 
به گزارش  جام نیوز، مجموعه ای حاوی بیش از 30 خاطره توسط گروهی موسوم به «شکست سکوت» که گروهی شامل نظامیان سابق اسرائیل و منتقدان اقدامات ارتش است، منتشر شده که نشان می دهد خشونت های فیزیکی اغلب به صورت خودسرانه از سوی نظامیان اسرائیلی علیه کودکان بسیار کم سن و سال فلسطینی اعمال می شوند.
 
 
در این گزارش، یکی از مقامات سابق اسرائیلی که مانند سایر مقامات این رژیم که به بیان خاطراتشان پرداخته اند، هویتش معلوم نیست، حمله ای توان فرسا به محله ای در منطقه «رام الله» را بعد از درگیری با فلسطینیان به تصویر کشیده است.
 
 
* ارتش، فلسطینیان را با باتوم چوبی کتک می زد و کودکان را دستگیر می کرد
 
این مقام سابق اسرائیلی اینطور گفته است که ده ها نظامی با باتوم های چوبی مردم را تا سر حد مرگ کتک می زدند و نهایتا کودکانی که در صحنه این درگیری ها حضور داشتند، بازداشت می شدند.
 
بر اساس اعلام این نظامی سابق، دستور، مجبور کردن مردم به دویدن و افتادن روی زمین بود؛ آن کسی که کندتر می دوید مورد ضرب و شتم قرار می گرفت و این یک قانون بود.



:: بازدید از این مطلب : 446
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهارشنبه 08 شهریور 1391 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : moshtaghanekarbala
بعد از آنکه قضات آلمانی رای به حمل کاریکاتور پیامبر صلح و دوستی، حضرت محمد (صلی الله علیه و آله) در تظاهرات نژاد پرستان آلمانی دادند اینکه تماشاگران تیم شالکه 04 نیز جرات توهین به ساحت مقدس پیامبر را پیدا کردند.
 
به گزارش  جام نیوز ؛ نبی الرحمة نوشت: روند توهین به پیامبراکرم (صلی الله علیه و آله) در آلمان به طرق مختلف در حال گسترش می باشد به طوری که در این روزها شاهد اهانت به ساحت قدسی ایشان در ورزشگاه تیم شالکه یکی از تیم های حاضر در بوندسلیگای یک در آلمان می باشیم.
 
 
 
طرفداران تیم شالکه 04 در ورزشگاه این تیم در سرودی که حاوی اشعاری توهین آمیز و دروغ می باشد، به پیامبر اعظم (صلی الله علیه و آله) اهانت کردند. این کار خشم و اعتراض مسلمانان آلمان را برانگیخت.
 
مرکز اسلامی آلمان نیز مراتب اعتراض و خشم خود را به این سرود اعلام کرد و خواستار برخورد با اینگونه رفتارهای توهین آمیز شد.




:: بازدید از این مطلب : 388
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهارشنبه 08 شهریور 1391 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : moshtaghanekarbala

تخریب بقیع

 

خوش آن نسيم كه مى آيد از كنار بقيع

خوشا هواى روان بخش و مُشكبار بقيع

 

فرشتگان ز زمين مى برند سوى بهشت

براى غاليه‌ي حوريان غبار بقيع

 

اگر كه طور تجلّى ز صدق مى طلبى

بيا به گلشن روحانى ديار بقيع

 

دريغ و درد كه از ظلم دشمنان خدا

خراب شد همه آثار بى شمار بقيع

 

ايا كه غيرت دين دارى و ولايت آل

ببار خون، عوض اشك در كنار بقيع

 

خراب كرد ستم، مشهد چهار امام

كز آن شرف به سما يافت خاكسار بقيع

 

نخست مرقد سبط نبى امام حسن

بزرگ محور اعزاز و افتخار بقيع

 

مزار حضرت سجاد، اسوه عبّاد

امين اعظم حق، ركن استوار بقيع

 

مزار حضرت باقر، عزيز پيغمبر

كه بر فزوده به اجلال و اشتهار بقيع

 

مزار حضرت صادق رييس مذهب و دين

جهان علم و عمل، نور كردگار بقيع

 

قبور منهدم ديگر از تبار رسول

فزوده است بر اوضاع رنج بار بقيع

 

زظلم فرقه وهّابيان ناكس دون

بيا ببين كه خزان گشته نوبهار بقيع

 

سعوديان عميل يهود و صهيونيسم

ز ظلم، هتك نمودند اعتبار بقيع

 

قبور آل پيمبر، خراب و ويران است

فرشتگان همگان اند سوگوار بقيع

 

در اين مصائب عظمى ولىّ عصر بوَد

شكسته خاطر و محزون و داغدار بقيع

 

كند ظهور و جهان پر كند ز دانش و داد

زند به ريشه خصم ستم شعار بقيع

 

قيام بايد و مردانگىّ و همّت و عزم

كه بر طرف كند اين وضع ناگوار بقيع

 

وگرنه تا نشود قطع دست استعمار

جهان شيعه بود زار و دل فكار بقيع

 

حراميان به حرم تا كه حاكم اند روا ست

كه مسلمين همه باشند شرمسار بقيع

 

سلام بى حد و بسيار بر پيمبر و آل

درود وافر و بى انتها نثار بقيع

 

ز ياد مرقد ويران اولياى خدا

هميشه «لطفى صافى» است بى قرار بقيع

 

آيت الله صافي گلپايگاني


 



:: بازدید از این مطلب : 381
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 07 شهریور 1391 | نظرات (1)
نوشته شده توسط : moshtaghanekarbala

رجانیوز- امير ابيلي: براي آنكه متهم نشويم به نق زدن، به زود قضاوت كردن و به سياه‌نمايي عليه رسانه‌ي ملي، سي روز صبر كرديم تا سريال‌هاي ويژه‌ي ماه مبارك رمضان به انتها برسد و به اصطلاح پيام اخلاقي سريال به بار بنشيند. هر چند تحمل برخي از اين سريال‌ها به مدت سي روز حقيقتاً دشوار بود، اما منتظر مانديم تا عبرت‌هاي اين چهار سريال ناگهان در قسمت آخر آشكار شود و مديران سيما برگ برنده‌هاي‌شان را كامل رو كنند؛ از زوج نازايي كه در قسمت پاياني به مدد موسسه‌ي رويان صاحب 5 قلو شدند تا قاتلي كه بعد از ابتلا به نسيان، به دليل سوابق پدرش در جنگ توسط خانواده‌ي مقتول بخشيده شد!

حالا در فاصله‌ي چند روز بعد از اتمام ماه مبارك رمضان، سعي داريم تا در مجالي جداگانه و از منظر نقد به هر يك از سريال‌هاي چهارگانه‌ي سيما در طول اين ماه عزيز بپردازيم و البته در كنار اين سريال‌ها، برخي برنامه‌هاي تركيبي و غيرنمايشي پخش شده‌ي سيما را نيز در اين ايام مورد بررسي قرار دهيم. متن زير سومين بخش از اين سلسله مقالات است كه به نقد سريال «شايد براي شما هم اتفاق بيافتد» اختصاص دارد:

وقتی در سال 86 پخش سری نخست سریال ترکیه‌ای «کلید اسرار» حتی با آن ساختار ضعیفش، با استقبال عجیب مخاطبین رسانه‌ی ملی مواجه شد، طبعا دور از ذهن نبود که مدیران وقت صدا و سیما به فکر ساخت نسخه‌ی ایرانی آن بیافتند و - مانند هر وقت دیگری- از الگوی حالا دیگر جواب پس داده‌ی به ظاهر دینی‌اش استفاده‌ی مطلوب را ببرند.



:: بازدید از این مطلب : 430
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 07 شهریور 1391 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : moshtaghanekarbala
بی‌شک زمانی که جنگ بین 2 جبهه تبدیل به جنگ رسانه‌ای و سایبری شده است، ساخت بازی‌هایی باکیفیت (تاکید می‌کنم باکیفیت) و هدفدار و نشر و گسترش آن در فضای دیجیتال جهانی اگر مهم‌تر از ساخت شهاب 3 نباشد، کمتر از آن نیست.
به گزارش  وطن امروز، «انگری بردز» را در گوشی‌‌های تلفن همراه، رایانه‌های لمسی و... دیده‌اید که به صورت فراگیر میان اقشار مختلف مردم رواج پیدا کرده و بسیاری از جوانان یا حتی بزرگسالان ما هم به این بازی مشغولند! اخیرا در نسخه به‌روز شده این بازی برای رسیدن به اهداف بازی باید بارها مسجدی را خراب کرد و همچنین خوک‌هایی که داخل مسجد ساکن هستند را از بین برد تا به مرحله بعد راه پیدا کرد!

اینکه سازندگان این بازی به دنبال چه بوده و هستند و پشت پرده این بازی توسط لابی‌های صهیونیستی هدایت می‌شود مساله پوشیده و دور از انتظاری نیست که قبل‌تر‌ هم بازی‌ها، فیلم‌ها و نرم‌افزارهای کلیدی و کاربردی فضای مجازی در اختیار همین قشر از مستکبران بوده و هست. اما نکته‌ای که قابل بیان است اینکه ما به عنوان جبهه جهان اسلام و در راستای مبارزه و مقاومت در برابر دجالگری‌های صهیونیست‌ها چه کرده‌ و چقدر خود را درباره ساخت بازی‌های رایانه‌ای و تسلط و اشراف بر فضای مجازی تقویت کرده‌ایم؟ بی‌شک زمانی که جنگ بین 2 جبهه تبدیل به جنگ رسانه‌ای و سایبری شده است، ساخت بازی‌هایی باکیفیت (تاکید می‌کنم باکیفیت) و هدفدار و نشر و گسترش آن در فضای دیجیتال جهانی اگر مهم‌تر از ساخت شهاب 3 نباشد، کمتر از آن نیست. اگر قدرت و همت جوانان و نخبگان ایرانی را در عرصه‌های مختلف علمی بویژه فضای مجازی و طراحی ندیده بودیم شاید این توقع ما کمی بیجا بود! اما یقین و ایمان ما به جوانان و نخبگان این مرز و بوم همین است که می‌توانند در این عرصه قدم‌های بزرگی بردارند به شرط حمایت از آنان. چه خوب است به جای اینکه بهانه بیاوریم که فلان بازی را نکنیم یا از فلان ابزار استفاده نکنیم (اگر چه معتقدم اگر جنگاور قابلی باشیم حتما می‌توانیم سوار بر اسب دشمن علیه خودش بتازیم که متاسفانه اسب و ابزارهای موجود همه ساخته و پرداخته جبهه مقابل است) و... بازی جایگزین ارائه دهیم؛ بازی و ابزاری که قدرت جایگزین شدن را داشته باشد و بتواند هدف مورد نظر را به خوبی نشانه‌گیری کند.

شاید این امر بهانه خوبی باشد تا عملکرد چند ساله جشنواره رسانه‌های دیجیتال را بررسی کنیم که از دل این جشنواره‌های پرخرج و پرزرق و برق چه بیرون آمده جز خودنمایی چند موسسه و داغ شدن بازار تعدادی کاسب که جز جیب خودشان هیچ چیز دیگر برایشان مهم نبوده و نیست؟! دولت محترم که داعیه‌دار جبهه فرهنگی و... است، چند قدم در امر تولید محصولات هدفدار دیجیتال برداشته و چقدر از موسسات واقعی فرهنگی حمایت کرده است؟! از طرف دیگر مدعیان فعالیت‌های مجازی و سایبری به جای گزارش از فعالیت روزانه خودشان، عکس به اشتراک گذاشتن در شبکه‌های اجتماعی، شعار و شعر نوشتن و روی هم را کم کردن، در مقابل انگری بردز چه دارند که به جنگ دشمن بروند؟ (که ساخت بازی شبیه آن دیگر بی‌فایده است!) در مقابل فیس‌بوک ساختن کلوب و شبکه‌های اجتماعی دیگر جواب نمی‌دهد! و هزار و یک خاکریز ساخته شده توسط دشمن متفکر ما که برای مقابله با آن دست پر نیستیم! و این جای تاسف دارد. در میدان جنگی که پیچیدگی و پررمز و راز بودنش خاصیت آن جنگ است، سرباز جنگ نرم باید اسلحه به دست باشد و اسلحه خود را بشناسد! در غیر این‌ صورت همان سرباز فراری است.


 



:: بازدید از این مطلب : 415
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 07 شهریور 1391 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : moshtaghanekarbala

رئیس اطلاعات نظامی رژیم‌صهیونیستی امروز ضمن ارائه گزارش برآورد اطلاعات نظامی، نسبت به اسلامی شدن منطقه و ناپایداری‌های پیش روی اسرائیل، هشدار داد.

خبرگزاری فارس: نگرانی رئیس اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی از اسلامی شدن منطقه

به گزارش فارس به نقل از روزنامه صهیونیستی «جروزالم‌پست»، ژنرال «آویو کوچاوی» رئیس اطلاعات نظامی رژیم‌صهیونیستی با ابراز نگرانی از اسلامی شدن منطقه، عنوان کرده است که اسرائیل اکنون با منطقه‌ای اسلامی‌تر، ناپایدارتر و نامناسب‌تر روبروست.

وی این صحبت‌ها را امروز در نشست ارائه گزارش سالانه ارزیابی اطلاعات نظامی رژیم‌صهیونیستی عنوان کرده و گفته است که اسرائیل با سالی مملو از ناپایداری روبرو خواهد بود.

کوچاوی همچنین در صحبت‌های خود گفته است: منطقه با مجموعه‌ای از بحران‌های منطقه‌ای و داخلی روبرو خواهد بود، که سطح حساسیت بازیگران در این صحنه را افزایش داده و این می‌تواند نهایتا منجر به یک فوران شود.

گزارش سالانه ارزیابی اطلاعاتی رژیم صهیونیستی را بخش مطالعات اطلاعات نظامی این رژیم و بر اساس اطلاعاتی که ارتش و جامعه اطلاعاتی اسرائیل جمع‌آوری می‌کنند، تهیه می‌شود.


 



:: بازدید از این مطلب : 435
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 07 شهریور 1391 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : moshtaghanekarbala

 سیدحسن نصر‌الله هشتم شهریور پنجاه ساله خواهد شد! دوستداران سید حسن نصرالله به مناسبت 50 سالگی رهبر شیعیان لبنان در یک پایگاه اینترنتی برای وی جشن پیام تبریک بر پا کرده‌اند.

 

به گزارش خبرنگار فرهنگی فارس، سیدحسن نصر‌الله هشتم شهریور پنجاه ساله خواهد شد! دوستداران سید حسن نصرالله به مناسبت 50 سالگی رهبر شیعیان لبنان در یک پایگاه اینترنتی برای وی جشن پیام تبریک بر پا کرده‌اند.

در بخشی از این پایگاه اطلاع رسانی آمده است:‌ پنجاه سالگی یک آدم احتمالا به یاد خیلی کسان نمی‌ماند؛ آدم در پنجاه سالگی انگار درست در میان عمر ایستاده است؛ و سرش شلوغ‌تر از همیشه است، اینقدر که شاید خودش هم نداند کی به پنجاه رسیده است.

 

سیدحسن نصر‌الله هشتم شهریور پنجاه ساله خواهد شد!  او در این ده سال البته بیشتر از یک دهه تلاش و مجاهدت کرده و  دست کم دو جنگ را فرماندهی نموده، به پیروزیهایی رسیده است و مثل هر رزمنده‌ای شکستهایی را به تلخی چشیده است، فرزندش هادی شهید شده و سمیر قنطار را  بالاخره از اسارت آزاد کرده است؛ خب حالا بهانه خوبی دست داده تا به این سید عزیز نه به خاطر اینکه دبیرکل حزب الله لبنان است، و نه به سبب خیلی چیزهای دیگر، که فقط به خاطر بزرگی و عظمت مقاومت و مجاهدتش تبریک بگوییم!

دوستداران این شخصیت کاریزماتیک جهان اسلام می‌توانند با درج دل نوشته و پیام‌های تبریک در این جشن 50 سالگی شرکت کنند.

مفید یکی از کاربران این سایت در دلنوشته خود آورده است‌: تبریک نمی‌گویم. تنها شهادت می‌دهم که تو پس از عماد شادی میلادی نداری. این را از مویه‌های سوزناک و های‌های گریه‌های تلخت بر جنازه‌‌اش در تنهایی فهمیدم. داغ عماد با کشتن یکی دو موش کثیف، ولو به بزرگی شارون و باراک و اولمرت و نتانیاهو تشفی نمی‌گیرد. تاوان خون عماد جز نابودی کل اسرائیل نیست. تبریک میلاد تو باشد برای وقتی که همراه با شیرانت، در راه قدس زخم برداشته‌اید و چهره‌ی مبارکت همچون جدت حسین می‌درخشد. آن وقت طربناک خواهیم خواند.

 

شخص دیگری ذیل عنوان بی‌نام در پیام تبریک 50 سالگی برای سید حسن نصرالله نوشته است: سید خوبیها ما همه توی ایران عاشق تو هستیم.نه به خاطر اینکه دبیرکل حزب الله لبنان هستی،و نه به سبب خیلی چیزهای دیگر،که فقط به خاطر بزرگی و عظمت مقاومت و مجاهدتت. تو در این ده سال البته بیشتر از یک دهه تلاش و مجاهدت کرده ای، دست کم دو جنگ را فرماندهی نموده، به پیروزیهایی رسیده‌ای و مثل هر رزمنده‌ای شکستهایی را به تلخی چشیده‌ای.

دوستداران سید حسین نصرالله می‌توانند در این دو روز باقی مانده تا پنجاهمین سالروز تولد وی پیام‌های خود را در این اینجا بنویسند.


 



:: بازدید از این مطلب : 448
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 07 شهریور 1391 | نظرات (0)

💬 نظرات کاربران
💬ثبت نام کاربران
💬ورود کاربران